Carapatata detektibea. 1 - Rubio Ilundain, Itziar; Saiz, Fernando; Izcue, Amaya ([Iruñea] : Kilikids, 2017)
Azkenaldi honetan gertakizun arraro asko jazotzen ari dira Iruñean. Misteriozko lapurreta bat gertatu da eta martetar eraso bitxi bat begiztatu ahal izan da ere. Carapatata detektibea, bere detektibe-dohainei esker ezagutzera eman dena, aipaturiko hiri txikian gertatzen ari diren jazoeren agintea hartuko du. Baliteke Asmakizunak ebazten laguntzeko kalkulagailua, iparrorratza, ispilua,... antzeko bestelako gailuak behar izatea. Beraz, arreta jarri, begiak zabaldu eta oroitu ezer ez dela dirudiena!
5 urtetik aurrera (urdina)
El detective Carapatata
Letra lotua
Keywords: Detektibeak; Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak