Toko-Toko zoratu egin da / [testua, Itziar Rubio ; ilustrazioak, Fernando Saiz ; euskarara itzulpena, Ainhoa Mendiluze] - Rubio Ilundain, Itziar (Erraldoi txikien bilduma (Kilikids), 2023)
Istorio zoro honetan, erraldoiek uste dute Toko-toko zoratua dela, ezin baita geldirik egon eta bueltaka-bueltaka ari baita. Baina, Tadeo Amonarekin batera, garaiz asmatuko dute Toko-tokori nola lagundu Iruñean lehenbiziko aldiz desfilean ateratzeko. Erraldoi Txikien bildumako bigarren liburua. Ipuin honekin, haurrek esfortzua eta konstantzia zein garrantzitsuak diren ikasiko dute, eta, bitartean, irakurketa landuko dute.