Kakao zaporeko gauak - Gallastegi, Lur (Donostia : Alai, 2024)
Alda diezaguke gau bakar batek bizitza goitik behera? Erasmus beka batekin joan da Añes Bordelera, Karla ikaskidearekin batera. Bertan ezagutu dute Pau kataluniarra. Añesek bizipen ahaztezinak izango ditu hiri berri horretan; ez denak onak, ordea, gertakari batek betiko aldatuko baitio bizitza. Ikasturtea amaitu eta Donostiara itzulita, Beñat nebak laguntza eskatu dio Boli Kostatik iritsitako ama-alaba batzuekin frantseseko interprete lanak egiteko. Gainera, June, Beñaten pisukidea, Añesen bizitzan sartuko da egun batetik bestera. Migrazioa, harremanak, prostituzioa, sexua edota drogekin loturiko bizipenak aurkituko ditu irakurleak liburu honetan, guztiak hainbat emakumeren ikuspegitik kontatuak.
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak; Sexualitatea; Drogak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak