Esmeralda eta itsasoko iratxoak / [testua] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena , [ilustrazioak, Mike Love] - Muncaster, Harriet (Esmeralda (Mezulari), 2023)
Esmeralda sirena-printzesa errebelde samarra da. Hura eta Delfina, bere ahizpatxo berria, itsaspeko iratxo maitagarrien bila espedizioan ateratzeko prest daude, itsasoko bi printzesari horrelakorik ez dagokien arren... Aurkitu Esmeralda eta Delfinarekin batera uharriaren ezkutuko sekretu guztiak!