Esmeralda eta itsasoko iratxoak - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Love, Mike (Bilbo : Mezulari, 2023)
Esmeralda sirena-printzesa errebelde samarra da. Hura eta Delfina, bere ahizpatxo berria, itsaspeko iratxo maitagarrien bila espedizioan ateratzeko prest daude, itsasoko bi printzesari horrelakorik ez dagokien arren... Aurkitu Esmeralda eta Delfinarekin batera uharriaren ezkutuko sekretu guztiak!
8 urtetik aurrera (gorria)
Esmerald and the Sea Spirites
Keywords: Sirenak; Abenturak itsasoan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak