Hezkuntza-egitasmoa: gure ikastetxean eremuka lan egiten (ikasegoera) - Elgezabal Gomez, Izarne; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2024)
Aixerrotako ikastetxean eremuka lan egiteko modu bat azaltzen da, beste ikastetxe batzuetan baliagarria izan daitekeen proposamena, alegia. Gainera, ikas-egoera zehatz bat garatzen da.
Bibliografia eta webgrafia: 80. or.
DBH, 1. maila eta 2. maila
2024/04/09
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak