Ez dakit zergatik - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2024)
Badirudi Unaxi asko gustatzen zaiola Izar. Baina ez dakigu zertan den beren artekoa. Ez dakigu nola amaitu zen gau hartakoa. Eta Aminak zer dio horretaz guztiaz? Ametsek ez du deus ere esaten. Nork argituko digu Aminaren sekretua?
8 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak