Eremuka lanean : Adarra Zientzia proiektuak (ikasegoera) / Matti Navas Los Arcos - Navas, Los Arcos, Matti (IRALE (2023-2024 ikasturtea), 2024)
Matematika eta Natura-Zientziak arloak batera lantzeko proposamena da.