Eremuka lanean : Adarra Zientzia proiektuak (ikasegoera) - Navas, Los Arcos, Matti; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2024)
Matematika eta Natura-Zientziak arloak batera lantzeko proposamena da.
DBH, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak