Ikasleak elkarrekintzan, solasaldi-bilduma / Miren Josune Otxotorena Sorondo - Otxotorena Sorondo, Miren Josune (IRALE (2023-2024 ikasturtea), 2024)
Elkarrekintzazko egoeretan ahozko komunikazioa ikasgelan lantzerakoan, eredua emateko asmoarekin prestatutako material honek 4 atal biltzen ditu bere baitan: 1. MARKO TEORIKOA: oinarri teorikoen azalpena. Indarra jarriko dugu elkarrekintzan, hizkuntzaren FKDetan -funtzio kognitibo diskurtsiboetan- eta laguntzarako euskarrietan edo aldamiatzean. 2. MATERIAL DIDAKTIKOAZ: hurrengo ataletako 15 ariketak nola dauden osatuta eta nola erabil daitezkeen azaltzen da. 3. ARIKETA-BILDUMA: ikasleen jardunean laguntzeko eredu gisako ariketa-bilduma, aldamiatzerako edo laguntzarako euskarri osagarriekin. 4. AUDIO-BILDUMA: aurreko ariketetan irudikatutako solasaldien grabazio-bilduma.