Euskara eta literatura : Lehen Hezkuntza 4 : koadernoa (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egilea, Jabi Artaraz Bengoetxea ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi (FanFest (Ibaizabal), 2023)
"Euskara eta Literatura LMH 4 - Koadernoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Euskara eta Literaturako proposamena komunikazio beharra edo egoerak ebaztera bideratuta dago. Gramatika edukiak testuen ulermenaren eta adierazpenaren zerbitzura daude. Gainera, idatzizko nahiz ahozko ekoizpena erronka bakoitzaren azken produktuan txertatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.