Mortina eta ezkutuko gela - Cantini, Barbara; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2024)
Etxe guztiek gordetzen dituzte misterioak... Ondotxo daki hori Mortinak! Ezkutuko pasabidea aurkitu du Villa Dekadenteko liburutegian. Pasabide horrek sarraila bitxia duen ate batera eramango ditu. Atearen bestaldean zer ezkutatzen den jakin nahi du, eta bidaia erakargarri eta berezi bati ekingo dio Dilbert lehengusuarekin eta Betilun leialarekin batera. Bere buruari betidanik egin dion galderaren erantzuna aurkituko du ate horren atzealdean... Zer dela eta da Mortinarena... zonbien familia? Mundu osoa barrez lehertzeko puntuan jarri duen Mortinaren azken abentura duzu hau!
8 urtetik aurrera (gorria)
Mortina e la stanza nascota
Keywords: Zonbiak; Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak