Gau Beltzak / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2024)
Arimen Eguna nahiz solstizio egun bat zein baino zein ilunagoak dira, beldurra eragiteko modukoak. Halere, Marimatrakek jakingo dute ikarari aurre egin eta irribarre batekin erantzuten