Gau Beltzak - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2024)
Arimen Eguna nahiz solstizio egun bat zein baino zein ilunagoak dira, beldurra eragiteko modukoak. Halere, Marimatrakek jakingo dute ikarari aurre egin eta irribarre batekin erantzuten
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Gau Beltza; Arimen Gaua; Bihurrikeriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak