Itzal artean ere argia dago - Bodego, Francisco; Hidalgo, Fabian; Zamorano Navarro, Jon; Ikasplay SL; UZEI (Donostia) (Donostia : Ikasplay SL, 2024)
"Itzal artean ere argia dago" ekimenak esperientzia interaktiboa eskaintzen du, non gazteek eskola-jazarpenaren errealitateari buruz eta horri nola aurre egin ikasiko duten. Aldi berean, berdintasuna eta inklusioa funtsezko baliotzat hartzeko inspirazioa eman eta mundu bidezkoago eta errukitsuago baten defendatzaile aktibo bihurtzeko aukera emango die. Murgildu zaitez abentura magiko honetan, non berdintasunaren argiak diskriminazioaren itzalak desafiatuko dituen. Prest zaude misio honekin bat egin eta Euskal Herriko eta harantzagoko justiziaren argia distirarazteko? Berdintasunaren patua zure esku dago! 3D/360 agertokien teknologian oinarrituta, proiektu honek funtsezko bi zutabe aztertu nahi ditu: eskola-jazarpenaren prebentzioa eta berdintasunaren sustapena.
DBH, 3. eta 4. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2023ko deialdia)
2024/10/14
Keywords: Bizikidetza; Inklusioa; Genero-berdintasuna; Eskola-jazarpena; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI); Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak