Ingurumena eta gu [Diziplinartekoa] (ikasegoera) / Mertxe Allue Gines - Allue Gines, Mertxe (R400, 2024)
Ikas-egoera honen bidez ikasleek jende aurrean hitz egiteko gaitasuna landuko dute, ahozkotasuna komunikazio-trukerako ezinbestekoa baita gure bizitzan.