Pijama-festa batera doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Hortaz, haren lagun Zoek pijama-festa batera gonbidatzen duenean, Isadora pozarren dago: lehenbiziko aldia da beretzat! Zoe eta Isadora ikaragarri ondo moldatuko dira elkarrekin: mozorrotu egingo dira, tarta bat egingo dute, beldurrezko istorioak kontatuko dizkiote elkarri...Horri guzti horri magia apur bat gehitzen badiozu, ez al duzu uste festa paregabea antolatuko dutela?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Has a Sleepover
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak