Luisaren galtzak / [testua] Susanna Isern ; [irudiak] Esther Gili ; [itzulpena, Maialen Mujka] - Isern, Susanna (Egalité (NubeOcho), 2024)
Duela urte asko, emakumeek ezin zuten galtzarik soinean eraman. Hauxe da Luisa Capetillo-ren historia, garaiko arauei desafio egin zien emakume ausart eta argiarena. [GJH 5: Genero berdintasuna]