Printzesa ipurterrea : istorio sutsu bat - Beach; Satrustegi Andrés, Iñigo; Rey, Fernando (Bartzelona : Picarona, 2023)
Dragoik arazoak ditu berriz ere. Ekain zaldunak sua berreskuratzen lagundu zion, baina ahotik atera beharrean... atzetik ateratzen zaio orain. Kezkarik ez, ordea! Lagunak badu ideia bat. Mundua hankaz gora jarri behar dute, behean dagoena goian, goikoa behean. Horrela, suak berriz aurkituko du bere bidea. Beach irudigile britainiarrak Dragoiren eta Ekain Jaunaren ipuin berria dakar. Istorio zinez sutsu eta... haizetsua!
5 urtetik aurrera (urdina)
The Princess with The Blazing Bottom
Keywords: Herensugeak; Printzesak; Abenturak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak