Ingurunearen Ezagutza : Lehen Hezkuntza 6 (ikasegoera) / [proiektua eta edizioa, Giltza-Edebé taldea ; testua, Francisca Prieto ... et al. ; itzulpena, Bakun itzulpen eta argitalpen zerbitzuak SL] - Prieto, Francisca (Beste era batera (Giltza), 2023)
Ikaslearentzako liburua da, ingurunearen ezagutza lantzeko konpetentzia bidez. Atal bat dauka oinarrizko jakintzen ariketekin.