Filosofiaren Historia : Batxilergoa 2 (ikasegoera) - Baigorri Goñi, José Antonio; Cifuentes Pérez, Luis María; Pichel Martín, Jesús; Recanses Fernández, Blanca; Antón Jiménez, Cruz; Grimal López, Anna; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak; Edelvives. Batxilergoko Hezkuntza Proiektuen Saila ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Filosofiaren Historia Batxilergoa 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
Batxilergoa, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2023/10/23
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak