Ingurunearen ezagutza : Lehen Hezkuntza 6 : koadernoa / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; edizioa, Iñaki Gomez-Moreno ; zuzenketa, Sara Pineda, Jabi Artaraz ; itzulpena, Labayru Fundazioa ; barruko marrazkiak, Ángel Ovejero .. et al.] - Gómez-Moreno Azkue, Iñaki; Pineda, Sara; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Ovejero, Angel (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2023)
"Ingurunearen Ezagutza LMH 6 - Koadernoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Ingurunearen Ezagutzaren proposamenak oso modu bisualean aurkezten ditu edukiak, eta etengabe loturak egiten ditu errealitatearekin. Hala, arloak berezkoak dituen prozedurak eta metodo zientifikoa erabiliz lan egitea sustatzen du. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.