Geografia eta Historia : DBH 2 (ikasegoera) - Saz Aguilar, Maria Dolores; Aznar Cenamor, Fernando; Dieguez Uribeondo, Iñaki; Fernandez del Castillo, Carlos; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango]: Ibaizabal, 2024)
"Geografia eta Historia DBH 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/06/06
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak