Geografia eta Historia : DBH 4 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; berrikusketa teknikoa, Maria Dolores Saz Aguilar ; itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak] - Saz Aguilar, Maria Dolores (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2024)
"Geografia eta Historia DBH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.