Fisika eta Kimika : DBH 3 (ikasegoera) - Arrospide Román, María Carmen; Sotillos Martín, José María; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Bogajo Peñarroya, Luis; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ([Durango]: Ibaizabal, 2024)
"Fisika eta Kimika DBH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/02/02
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak