Fisika eta Kimika : DBH 3 : ikasteko egoerak koadernoa (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egilea, José A. Perea Aguilera ; itzulpena, Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ; kolaboratzailea, Mikel Artaraz ; testuaren zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea] - Perea Aguilera, José A.; Artaraz, Mikel; Artaraz Bengoetxea, Jabi (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2024)
"Fisika eta Kimika DBH 3 - Ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.