Fisika eta Kimika : DBH 3 : ikasteko egoerak koadernoa (ikasegoera) - Perea Aguilera, José A.; Artaraz, Mikel; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ([Durango]: Ibaizabal, 2024)
"Fisika eta Kimika DBH 3 - Ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/07/01
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak