Euskara eta Literatura : DBH 1 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Ibaizabal taldea, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea, Zezilio Salas Urbina ; laguntzaileak, Garazi Arteagagoitia Agirre, Nere Kaltzakorta Astorkia ; testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak ; marrazkiak, Ima Mendiola, Iosu Mitxelena] - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Salas, Cecilio; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Mendiola, Inma; Mitxelena, Iosu (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2024)
"Euskara eta Literatura DBH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.