Euskara eta Literatura : DBH 2 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Ibaizabal taldea ... et al. ; literatura, Iñaki Aristondo Barreras ; "komunikazioa" ataleko aholkulari pedagogikoak, Maria del Mar Boillos Pereira, Miren Ibarluzea Santisteban ; testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Arizmendiarrieta, Kattalin; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Salas, Cecilio; Aristondo Barreras, Iñaki; Boillos, Mari Mar; Ibarluzea, Miren (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2024)
"Euskara eta Literatura DBH 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.