Euskara eta Literatura : DBH 2 (ikasegoera) - Arizmendiarrieta, Kattalin; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Salas, Cecilio; Aristondo Barreras, Iñaki; Boillos, Mari Mar; Ibarluzea, Miren; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi); Ibaizabal Taldea ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
"Euskara eta Literatura DBH 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/03/11
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak