Euskara eta Literatura : DBH 4 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Ibaizabal taldea ... et al. ; literatura, Iratxe Retolaza Gutierrez, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea ; "komunikazioa" ataleko aholkulari pedagogikoak Maria del Carmen Boillos Pereira, Miren Ibarluzea Santisteban ; testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak ; marrazkiak, Edurne Kortabarria] - Salas, Cecilio; Arteagagoitia Agirre, Garazi; Kaltzakorta Astorkia, Nere; Retolaza Gutierrez, Iratxe; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli; Boillos, Mari Mar; Ibarluzea, Miren; Kortabarria, Edurne (EIMA 1 (2024ko deialdia), 2024)
"Euskara eta Literatura DBH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.