Natura Zientziak : DBH 1 (ikasegoera) - García López, Margarita; Márquez Álvarez, Francisco; Mora Pizarro, Antonio; Carnero Iglesias, José Ignacio; Sotillos Martín, José María; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Doyague, Luis; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
"Natura Zientziak DBH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/06/17
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak