Natura Zientziak : DBH 2 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egilea, Mª. del Carmen Arróspide Román ; edizioa, Ibaizabaleko DBHko Hezkuntza proiektuen saila ; testuaren zuzenketa, Clara González-Bruzos, Javi Artaraz Bengoetxea ; itzulpena, Elhuyar Hezkuntza eta Teknologia ; ; barruko marrazkiak, Luis Bogajo Peñarroya ... et al.] - Arrospide Román, María Carmen; González-Bruzos, Clara; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Bogajo Peñarroya, Luis (FanFest (Ibaizabal), 2024)
"Natura Zientziak DBH 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.