Matematika : DBH 1 : ikasteko egoerak koadernoa (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egilea, Montserrat del Olmo ; edizioa, Ibaizabaleko DBHko Hezkuntza proiektuen saila ; itzulpena, Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ; kolaboratzaileak, Jone Osa Basurco, Jabi Artaraz Bengoetxea] - Olmo, Montserrat del; Osa Basurko, Jone; Artaraz Bengoetxea, Jabi (FanFest (Ibaizabal), 2024)
"Matematika DBH 1 - Ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.