Matematika : DBH 1 : ikasteko egoerak koadernoa (ikasegoera) - Olmo, Montserrat del; Osa Basurko, Jone; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
"Matematika DBH 1 - Ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/05/28
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak