Matematika : DBH 3 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egileak, Damaris Mejía Sánchez-Bermejo, José Manuel Ocaña Fernández ; berrikusketa teknikoa, Paco Torres ; edizioa, Ibaizabaleko DBHko Hezkuntza proiektuen saila ; itzulpena, Bakun SL ; barruko marrazkiak, Alex Orbe] - Méjia Sánchez-Bermejo, Damaris; Ocaña Fernández, José Manuel; Torres Quesada, Francisco; Orbe, Alex (FanFest (Ibaizabal), 2024)
"Matematika DBH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.