Natura Zientziak : DBH 2 : ikasteko egoerak / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; egilea, José A. Perea Aguilera ; edizioa, Ibaizabaleko DBHko Hezkuntza proiektuen saila ; kolaboratzailea, Mikel Artaraz ; itzulpena, Hitzurun Hizkuntza Zerbitzuak ; testuaren zuzenketa, Jabi Artaraz Bengoetxea] - Perea Aguilera, José A.; Artaraz, Mikel; Artaraz Bengoetxea, Jabi (FanFest (Ibaizabal), 2024)
"Natura Zientziak DBH 2 : ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.