Geografia eta Historia : DBH 4 : ikasteko egoerak / [egile, Ibaizabal taldea ; argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-ko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; edizioa, Ibaizabaleko DBHko Hezkuntza Proiektuen Saila ; itzulpena, Hitzurun Hizkuntza Zerbitzuak] (FanFest (Ibaizabal), 2024)
"Geografia eta Historia : ikasteko egoerak" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Koaderno honen bitartez, ikasleek ezagutzak, trebetasunak eta balioak eskuratuko dituzte testuinguruan sartutako proposamenen bidez. Ikasteko egoera bakoitza erronka, problema, galdera, ikerketa proiektu... gisa planteatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.