Ikusgela : gazta - Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Iturbe, Beñat; Arraiza, Anabel; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Guri bezain beste gustatzen baldin bazaizu gazta, agian 8 datu hauek ezagutuko dituzu.
01:03 8) Pule
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Gaztak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak