Bidaian doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2024)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadorak opor zoragarri batzuetarako bidaia irabazi du, eta familia osoarekin abiatuko da! Eta orain haren adiskide Marinak, sirenatxoak, dortoka kume bat askatzeko laguntza eskatu dio. Gai izango ote da Isadora maitagarri-magia baliatu eta hari laguntzeko?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes on Holiday
Keywords: Maitagarriak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak