Ezkontza magikoa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2025)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Abentura berri honetan, izeba Krystalen ezkontzan ohorezko dama izango da Isadora! Baina Mirabella lehengusina eta Eztizko Lore txikitxoa aspertzen hasten direnean... ai, ene! Edozer gerta daiteke! Bestalde, ezkontzetarako apaingarriak prestatu ditzakezu Isadorarekin batera!
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Goes to a Wedding
Keywords: Maitagarriak; Banpiroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak