Maitagarria zara, aitatxo! / [testua] Alexandra Garibal ; [ilustrazioak] Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Garibal, Alexandra (Ibaizabal, 2025)
Aitak mundialak dira! Laguntzen digute, lasaitzen gaituzte. Noizbait haserretzen dira, baina ai, aitak!, haienak bai besarkada goxoak! Aita izugarri maite dut!