Maitagarria zara, aitatxo! - Garibal, Alexandra; Bielinsky, Claudia; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Aitak mundialak dira! Laguntzen digute, lasaitzen gaituzte. Noizbait haserretzen dira, baina ai, aitak!, haienak bai besarkada goxoak! Aita izugarri maite dut!
0-3 urte (urdina)
Je t´aime, Super Papa!
Kartoizko liburua
Keywords: Maitasuna; Emozioak eta sentimenduak; Seme-alaben maitasuna; Aiten eta seme-alaben arteko harremana; Saguak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak