Fran, trakets eta on huts / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2025)
Fran handiena da, eta baita ere sendoena. Beti dago laguntzeko prest, bera da munstrorik zintzoena!. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina, errimadun testuekin!