Fran, trakets eta on huts - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2025)
Fran handiena da, eta baita ere sendoena. Beti dago laguntzeko prest, bera da munstrorik zintzoena!. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina, errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Frank is a Big Help
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak