Txantxak sortzeko makina / [gidoilaria] Romain Pujol ; [ilustratzailea] Vincent Caut ; [itzulpena, Bego Montorio] - Pujol, Romain (Biga (Astiberri), 2025)
Adeitsua da, jostalaria, hutsegiteen erregea, eta baditu itxuraldatzeko ahalmen apartak... nola ez maitatu, bada, Biga, benetan identifikatu gabeko animalia! Eta, inoiz besteen bekaizkeria pizten badu ere, adiskidetasuna da beti garrantzitsuena!