Txantxak sortzeko makina - Pujol, Romain; Caut, Vincent; Montorio, Bego (Bilbo : Astiberri, 2025)
Adeitsua da, jostalaria, hutsegiteen erregea, eta baditu itxuraldatzeko ahalmen apartak... nola ez maitatu, bada, Biga, benetan identifikatu gabeko animalia! Eta, inoiz besteen bekaizkeria pizten badu ere, adiskidetasuna da beti garrantzitsuena!
6 urtetik aurrera (urdina)
Machine à blagues
Letra larria
Keywords: Adiskidetasuna; Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura