Tapakia - Gurrutxaga, Maite (Donostia : Erein, 2025)
Aurreiritziz josita bizi da A. Bere tapaki zuri-zuria puskatu izana leporatu die bizilagun kanpotarraren seme-alabei. G.-k, hauen amak, etxe barrura gonbidatuko du A., tapakia konpontzen duen bitartean itxaron dezan. Pixkanaka A.-k bere susmo txarrak eta errezeloak alboratuko ditu. Hitzik gabeko albuma da "Tapakia", irakurketa geruza desberdinak ahalbidetzen dituena.
0-8 urte (urdina)
Keywords: Aurreiritziak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Liburu mutuak