Herri bizia - Jewel, Kat; Ferro, Elisa; Pérez Fernández, Nagore; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2025)
Parteka dezagun hizkuntzarekiko maitasuna. Testurak edo azal hegalak dituzten liburuak, haurtxoei eta familiei hitz eginarazteko. Hartz Txikik eta Hartz Handik herria bizirik mantendu nahi dute. Eta zuek? Goazen herriko janari denda, parkea edota jostailu denda alaitzera! Etxeko txikienen hizkuntzaren garapena eta konfiantza sustatzeko liburu aparta, bai eta kalitatezko denboraz gozatzeko ere!
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du.
Busy Day
Azal-hegalak ditu.
Keywords: Animaliak; Herriak; Jolas-liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura