Tartaro - Barnetxe, Xantal; Perret, Leire; Davant, Jean Louis; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2025)
Tartaro haur begibakarra da. Eskolako ikaskideak ez dira beti atseginak harekin, pilotan eta futbolean nekeziak baititu begibakar izanki. Haatik, ikasle ona da eta langilea. Ingurukoen sostenguari esker, eta gogor lan eginez, gaindituko ditu bere bidearen aurkitzeko zailtasun guziak.
CD-an:- 1. Hartxoa baratzean gaindi (4´01´´), Maialen Gallerasek irakurria.- 2. Har ttipia baratzean gainti (4´28´´), Dominique Recaltek irakurria.
9 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Eskola-jazarpena; Bizikidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak